Handelsbetingelser hos Mette Mains

Generelle oplysninger

Mette Mains
Gertrud Rasks Vej 186
9210 Aalborg SØ
CVR nr.: 41767464
Telefon: 30582536 og 29218604
Email: info@mettemains.dk

Priser

Hos Mette Mains tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Mette Mains modtager betaling med, GooglePay, Visa, Mastercard, maestro, m.fl. og Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Mette Mains tilstræber at afsende ordre hurtigst muligt. Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen starter ved 20 kr. Vi tilbyder følgende forsendelsesmetoder: GLS Pakkeshop, GLS Privatlevering og GLS Erhverv. Der er fri fragt til GLS pakkeshop ved køb for minimum 239 kr. Øvrige leveringsmetoder kan have et tillæg i prisen. Ønsket leveringsmetode vælges ved kassen. Vi forholder os ret til at ændre leveringsmetoden, hvis den valgte leveringsmetode ikke er mulig med de valgte varer i ordren.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Leveringstiderne er som følger:
GLS pakkeshop, GLS privatlevering og GLS Erhverv: Op til 3 hverdage.

Afhentning på vores adresse

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter på vores adresse, Gertrud Rasks Vej 186, 9210 Aalborg SØ. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk på vores adresse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Ved ønske om at gøre brug af reklarmationsretten, skal du sende en mail til info@mettemains.dk inden du returnere varene til os.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Mette Mains
Gertrud Rasks Vej 186
9210 Aalborg SØ
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Husk at send mail til info@mettemains.dk inden du sender varen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mettemains.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal varen sendes til:
Mette Mains
Gertrud Rasks Vej 186
9210 Aalborg SØ

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Opdateret den 4/2-2024.