“Farver skaber glæde… – og glæde kan man ikke få for meget af…”

/ Mette Mains

Hvem er mette Mains

Jeg hedder Mette Mains og jeg bor i Aalborg med min mand og 3 børn. Jeg tegner alle mine motiver i hånden, primært med akvarel. Mine motiver afspejler den danske kultur og mit mål er at vække gode minder igennem motiverne. Jeg har kort til enhver lejlighed samt plakater, invitationer og en malebog.  

Det startede med en håndfuld julekort

Det startede med 4 julekort. Tilbage i 2020 tegnede jeg 4 julekort med motiver fra juleevangeliet. Jeg havde fra flere sider fået efterspørgsel på om jeg ikke kunne tegne nogle julekort med motiver der var andet end nisser og julemænd. Salget af julekortene gik over al forventning og derfor fik jeg mod på at male flere kort. Mit sortiment af kort rummer nu mere end 70 forskellige varianter. Jeg har kort til alle livets begivenheder som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag mm. Men også til de lidt svære situationer som sorg, begravelse osv.

Mine motiver

Det vigtige for mig når jeg udvælger motiver til mine kort er, at de skaber en følelse af genkendelighed hos modtageren. Når jeg eks. Maler et fødselsdagskort vil jeg gerne at det afspejler en klassisk dansk fødselsdag med alt hvad det indebærer.

Jeg elsker at fylde hvert enkelt kort med en masse farver, da farver for mig skaber glæde og liv. Samtidig har jeg en stor kærlighed for at male blomster og de fleste af mine motiver vil derfor indeholde blomster.

Trykt på trykkeri i det Nordjyske

Motiverne til mine kort tegner jeg hjemme i vores hus i Aalborg. Herefter bliver de trykt helt lokalt på et trykkeri i Dronninglund. Når kortene er trykt og kommer hjem til mig igen pakker jeg selv hvert eneste kort med en kuvert i en celofanpose, så det er klar til at blive sendt ud af døren.

Pakket og sendt med en personlig hilsen

Når du bestiller hos mig, hvad enten det er kort, plakater eller malebog, får du en lille håndskreven hilsen med din bestilling. Hver eneste ordre der lander hos mig har kæmpe stor betydning og er med til at motivere mig til at skabe endnu flere farvestrålende kort og plakater 😊

 

Jeg håber du finder nogle kort eller plakater du kan li’
– for jeg glæder mig til at pakke din ordre

Mette Mains

Find en forhandler

Du kan bestille vores kort og plakater lige her på websitet, eller finde et udvalg af vores produkter hos en lokal forhandler nær dig.

Populære varer