Information

Her finder du et fint og farverigt udvalg af plakater, store som små. Hvis du er vild med at fylde dit hjem med farver og motiver der skaber glæde og godt humør, så kan du helt sikkert finde noget der passer til lige netop dig, her på siden. Plakaterne vil med garanti tilføre dit hjem et farverigt pust og tilføre en stemning af glæde og liv.

Farver er med til at skabe opmærksomhed og er med til at “bryde” med f.eks. hvide vægge. Farverige print og plakater skaber et blikfang der helt sikkert får blikkene til at vandre mod motiverne.

Her på siden finder du både plakater der passer til både børn og voksne. Flere af plakaterne kan både hænge på børneværelset, men kan samtidig også indgå i indretningen i køkken, stue mm.

Flere af plakaterne er relater bare til hverdagssituationer og med et humoristisk udtryk. F.eks. finder du plakaten med “Kaffe og hindbærsnitte”, en plakat der helt sikker vil minde dig om en hyggelig eftermiddagsstund med kaffe og kage med familien.

Er du på jagt efter en plakat til børneværelset er  der her flere plakater der vil skabe glæde på børneværelset. Til det lidt større og lærelystne barn er det oplagte valg “ABC plakat med kager”. Her kan familiens nysgerrige hoveder lære om de forskellige bogstaver. Til hvert bogstav er der en fin farvestrålende kage.
Plakaten er også egnet til at hænge i f.eks. køkkenet og kan skabe inspiration til hvad der skal bages til næste kagestund.

Fra dyreriget findes der i øjeblikket både plakat med dådyr og pindsvin og sortimentet udvides løbende.

På siden finder du også et udvalg af forskellige plakater med blomstermotiver.

Størrelse og papir varierer, men fremgår af hver enkelt produkt. Til A5 print kan tilvælges kuvert.